Pensiuni in Brasov, pensiuni la munte, pensiuni la mare, pensiuni Romania


Cazare pensiuni, Pensiuni Romania


Pensiuni in Romania
Pensiuni Adjud (1)
Pensiuni Alba Iulia (1)
Pensiuni Archia (1)
Pensiuni Arieseni (4)
Pensiuni Avrig (3)
Pensiuni Azuga (5)
Pensiuni Baia Mare (3)
Pensiuni Baile Felix (3)
Pensiuni Baile Govora (2)
Pensiuni Baile Harghita (3)
Pensiuni Baile Herculane (12)
Pensiuni Baile Olanesti (2)
Pensiuni Baile Tusnad (2)
Pensiuni Balea (2)
Pensiuni Barsesti (1)
Pensiuni Bazna (2)
Pensiuni Bicaz (1)
Pensiuni Biertan (2)
Pensiuni Botosani (2)
Pensiuni Bran (44)
Pensiuni Brasov (33)
Pensiuni Busteni (5)
Pensiuni Calimanesti (2)
Pensiuni Campulung Moldovenesc (7)
Pensiuni Cartisoara (1)
Pensiuni Cisnadie (3)
Pensiuni Cisnadioara (3)
Pensiuni Cluj Napoca (2)
Pensiuni Costinesti (4)
Pensiuni Covasna (1)
Pensiuni Craiova (2)
Pensiuni Crisan (2)
Pensiuni Danes (2)
Pensiuni Deva (2)
Pensiuni Dragomirna (1)
Pensiuni Dunavatu de Jos (2)
Pensiuni Eforie Nord (2)
Pensiuni Fagaras (1)
Pensiuni Focsani (3)
Pensiuni Frasin (4)
Pensiuni Frumosu (1)
Pensiuni Fundata (1)
Pensiuni Gura Humorului (8)
Pensiuni Gura Raului (5)
Pensiuni Horezu (5)
Pensiuni Iasi (5)
Pensiuni Lepsa (1)
Pensiuni Lunca (1)
Pensiuni Mahmudia (2)
Pensiuni Mamaia Nord (6)
Pensiuni Medias (1)
Pensiuni Mila (1)
Pensiuni Moeciu (5)
Pensiuni Murighiol (6)
Pensiuni Oradea (1)
Pensiuni Paltinis (2)
Pensiuni Piatra Neamt (1)
Pensiuni Poiana Brasov (13)
Pensiuni Poiana Tapului (1)
Pensiuni Predeal (16)
Pensiuni Putna (1)
Pensiuni Ramnicu Valcea (4)
Pensiuni Rasinari (2)
Pensiuni Rasnov (8)
Pensiuni Roman (1)
Pensiuni Sacele (3)
Pensiuni Sadova (1)
Pensiuni Saliste (3)
Pensiuni Sambata de Sus (4)
Pensiuni Sat Pestera (2)
Pensiuni Sfantu Gheorghe (1)
Pensiuni Sibiel (8)
Pensiuni Sibiu (33)
Pensiuni Sinaia (17)
Pensiuni Sirnea (1)
Pensiuni Sovata (8)
Pensiuni Soveja (2)
Pensiuni Suceava (3)
Pensiuni Sucevita (1)
Pensiuni Sulina (7)
Pensiuni Targoviste (1)
Pensiuni Targu Jiu (2)
Pensiuni Targu Mures (9)
Pensiuni Timisul de Jos (1)
Pensiuni Tulcea (2)
Pensiuni Turcinesti (1)
Pensiuni Uzlina (1)
Pensiuni Vama (6)
Pensiuni Vatra Dornei (11)
Pensiuni Vatra Moldovitei (1)
Pensiuni Venus (1)
Pensiuni Vidra (1)
Pensiuni Voineasa (3)
Pensiuni Zarnesti (3)

Pensiuni in Brasov

         Brasov este resedinta si cel mai mare oras al judetului Brasov, fiind o localitate situata la o altitudine medie de 625 metri in curbura interna a Carpatilor si la o distanta de 161 kilometri fata de Bucuresti. In apropiere de Brasov se afla localitatile Predeal, Busteni, Sinaia si Fagaras. Din punct de vedere turistic, orasul Brasov este recunoscut pentru numeroasele obiective turistice, printre acestea aflandu-se Biserica Neagra, a carei constructie in stil gotic a inceput in anul 1395 si s-a incheiat in secolul al XV-lea. De asemenea, in acest oras exista Bastionul Graft, situat la mijlocul incintei fortificatiei dinspre Dealul Straja, ce impresioneaza prin constructia sa "in arcada", cat si Bastionul Tesatorilor, acesta fiind unul dintre cele sapte bastioane construite in jurul incintei Brasovului.

      Din anul 1545 dateaza monumentul de arhitectura citadina "Casa Negustorilor" sau "Podul batausilor", care a servit ca un centru comercial al mestesugarilor si negustorilor din oras. Printre ale monumente istorice ale orasului Brasov se afla Casa Sfatului, ce dispune de un turn inalt de 48 metri, Poarta Schei, Poarta Ecaterinei, Statuia lui Johannes Honterus, dezvelita in anul 1898, Turnul Alb, construit in anul 1460 sau 1494 si Turnul Negru, cu ziduri inalte de 10 metri. De asemenea, in Brasov pot fi vizitate Biserica Ortodoxa "Sfantul Nicolae", construita in secolele XVI-XVII si Biserica Romano-Catolica "Sfantul Petru si Pavel".

       Totodata, in orasul Brasov exista numeroase unitati de cazare, restaurante, pub-uri, cafenele, baruri, cluburi si cofetarii, motiv pentru care turisiti aflati in acest oras vor descoperi numeroase modalitati cat mai placute de a petrece timpul.


33 hoteluri gasite,    ordoneaza dupa:      

Pensiunea La Residenza Brasov

Conceputa intr-un stil clasic italian, Pensiunea La Residenza**** a fost construita in anul 1931 de o familie de industriasi germani, fiind renovata in anul 2002 si ofera oaspetilor sai camere decorate elegant cu nuante de verde la care se adauga elementele de mobilier in ton cu picturi celebre ale artistilor romani.

Pensiunea Gallery Brasov

Elementele arhitecturale originale ale imobilului ce dateaza din 1936 au fost reconditionate in 2007 intr-o maniera moderna dar care pastreaza o parte din arhitectura veche, cum ar fi grinzile masive care se regasesc in camerele de la parter, astfel Pensiunea Gallery*** ofera cele mai bune servicii pentru petrecere unui sejur linistit in compania familiei, prietenilor.

Pensiunea Ambient Brasov

Pensiunea Ambient*** reprezinta o unitate buna de cazare atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru cei care vin in scop turistic. Rafinamentul aranjarilor interioare, facilitatile si serviciile de cea mai inalta calitate, ofera clientilor sai un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Leo Brasov

Pensiunea Leo*** din Brasov pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare atat pentru oamenii care vin in concediu cat si pentru oamenii de afaceri, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Casa Tepes Brasov

Pensiunea Casa Tepes*** din Brasov se afla la 500 m de centrul orasului si pune la dispozitia clientilor sai diverse servicii si facilitati, oferind astfel un sejur linistit si relaxant.

 

Pensiunea Casa Wagner Brasov

Pensiunea Casa Wagner*** din Brasov, este situata intr-un cadru istoric cu vedere panoramica la Biserica Neagra si Muntele Tampa. Pensiunea a fost construita in anul 1477, pe vremea cand functiona o banca germana.

Pensiunea Casa Albert Brasov

Casa Albert*** din Brasov, pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere decorate unic cu foarte mult bun gust si eleganta, decorate si colorate diferit, fiind dotate cu picturi murale si mobilier traditional reconditionat, oferind astfel clientilor sai nu numai un sejur linistit, dar si plin de istorie.

Pensiunea Casa Cranta Brasov

Casa Cranta**** din Brasov reprezinta o creatie a anilor 1930 in stil Brancovenesc, oferind oaspetilor sai un mobilier modern decorat cu lucrari de arta contemporana, pictura si grafica, reprezentand un adevarat monument de cultura.

Pensiunea Natural Brasov

Pensiunea Natural*** din Brasov se afla intr-un frumos decor medieval, in apropiere de bulevardul comercial si de promenada. Pensiunea este recomandata atat pentru oamenii care doresc un sejur linistit si rafinat, cat si pentru cei care sunt veniti pentru afaceri.

Pensiunea Italiana Brasov

Pensiunea Italiana*** din Brasov, este o pensiune cu elemente decorative si culori calde care te duce cu gandul la o pensiune tipic italiana, oferind clientilor sai camere confortabile.

Pensiunea Casa Rozelor Brasov

Pensiunea Casa Rozelor**** din Brasov, este un hotel tip boutique, care are in dotare o galerie de arta. Constructia dateaza din secolul al XV-lea cu o arhitectura medievala si un design interior realizat de Mihai Alexandru. Casa Rozelor reprezinta o adevarata instalatie de cultura, oferind clientilor sai conditii bune de cazare.

Pensiunea Sofie Brasov

Pensiunea Sofie*** din Brasov, este situata la intersectia dintre Bulevardul Grivitei si Strada Codrii Cosminului, in apropiere de paradisul acvatic si patinoarul olimpic. Pensiunea pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si confortabile, oferind oaspetilor sai un sejur linistit.

Pensiunea Villa Prato Brasov

Villa Prato**** din Brasov, pune la dispozitia clientilor sai conditii bune de cazare cu camere confortabile si moderne, fiind recomandata atat de turistii care vor sa viziteze orasul, cat si pentru oamenii de afaceri.

Pensiunea Deutsches Haus Brasov

Pensiunea Deutsches Haus**** din Brasov, pune la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare intr-o atmosfera plina de eleganta si comfort cu o panorama deosebita asupra Muntelui Tampa. Pensiunea este recomandata atat pentru cei care doresc sa viziteze orasul Brasov, dar si pentru cei care calatoresc in interes de afaceri.

Pensiunea Kermany & Dido Brasov

Pensiunea Kermany & Dido*** din Brasov, cladirea este caracteristica centrului istoric cu un aer de epoca si stil, oferind clientilor sai conditii bune de cazare, precum si un sejur linistit.

Pensiunea Curtea Brasoveana Brasov

Pensiunea Curtea Brasoveana**** situata in cea mai veche zona a orasului Brasov, intr-o zona linistita. Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare, fiind recomandata pentru cei care doresc un sejur linistit si relaxant, precum si pentru cei care doresc sa viziteze orasul.

Pensiunea Taormina Brasov

Pensiunea Taormina*** din Brasov este situata intr-o zona linistita, la 2 km distanta de gara, oferind oaspetilor sai camere moderne si spatioase, restaurant a-la-carte cu preparate traditionale si pizza italiana. Pensiunea este recomandata atat pentru cei care doresc un sejur linistit la munte, cat si pentru cei care vin sa viziteze orasul.

Pensiunea Residence Hirscher Brasov

Pensiunea Residence Hirscher*** situata la poalele Muntelui Tampa din Brasov, pune la dispozitia clientilor sai dotari de calitate, ambianta, liniste si relaxare, in apartamente moderne si confortabile.

Pensiunea Stejeris Brasov

Pensiunea Stejeris*** din Brasov este situat intr-o zona linistita, oferind clientilor sai o gradina amenajata de peste 2000 mp cu trandafiri, soiuri de conifere, meri, peri, fiind recomandata atat pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras, cat si pentru oamenii care doresc sa se bucure de aerul curat de munte. 

Pensiunea Casa Floraly Brasov

Pensiunea Casa Floraly*** din Brasov este situata intr-o zona linistita, cu un design modern, oferind un sejur linistit si relaxant celor care ii trec pragul.

Pensiunea Casa Timar Brasov

Pensiunea Casa Timar*** din Brasov este situata la aproximativ 7 minute de mers de Centrul Istoric, fiind recomandata pentru oaspetii care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras.

Pensiunea Bavaria Brasov

Pensiunea Bavaria*** din Brasov este o constructie in stil german, situata intr-o zona linistita a orasului. Denumirea pensiunii este data de arhitectura cladirii, culorile calde si elegante, ambientul si elementele decorative care conduc cu gandul la o pensiune tipic bavareza, oferind oaspetilor sai un sejur linistit si relaxant.

Pensiunea Pompi Brasov

Pensiunea Pompi*** din Brasov reprezinta o unitate buna de cazare pentru cei care doresc sa petreaca un sejur linsitit la munte, cat si pentru cei care sunt in interes de afaceri.

Pensiunea Casa Jasmine Brasov

Pensiunea Casa Jasmine*** din Brasov face parte din acelasi complex cu Hotelul Jasmine***, fiind localizate unul langa altul. Pensiunea Casa Jasmine a fost construita in anul 2005, pune la dispozitia clientilor sai servicii si facilitati de 4*, atat pentru oameni veniti in interes de afaceri, cat si pentru cei care doresc sa viziteze obiectivele turistice ale orasului Brasov.

Pensiunea Memo Brasov

Pensiunea Memo*** din Brasov, pune la dispozitia oaspetilor sai un design interior deosebit, decorata pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, oferind un sejur linistit si rafinat. Pensiunea este recomandata pentru oamenii care doresc sa viziteze principalele obiective din oras, dar si pentru turistii care vor sa mearga la schi in Poiana Brasov.

Pensiunea Old City Brasov

Pensiunea Old City*** din Brasov, construita in stil sasesc a fost renovata in anul 2009 si pune la dispozitia oaspetilor sai, camere moderne si confortabile, oferind un sejur linistit.

Pensiunea Ambra Brasov

Pensiunea Ambra*** din Brasov, este pe piata turistica din anul 2003 si pune la dispozitia clientilor sai conditii de cazare confortabile si servicii de calitate, oferind un sejur linistit si relaxant la munte.

Pensiunea Monik Brasov

Pensiunea Monik*** din Brasov a fost inaugurata in anul 2011 si este situata intr-o zona linistita, oferind oaspetilor sai conditii bune de cazare cu camere moderne si elegante, servicii de calitate si o atmosfera intima.

Pensiunea Casa Blaga Brasov

Pensiunea Casa Blaga*** este situata intr-o zona linistita a orasului Brasov, fiind recomandata atat pentru oamenii care doresc sa viziteze obiectivele turistice din oras, cat si pentru oamenii de afaceri.

Pensiunea Paloma Brasov

Pensiunea Paloma*** este situata intr-o zona linistita in orasul Brasov, fiind recomandata in special pentru familiile cu copii, dar si pentru turistii care vor sa viziteze orasul, avand in dotare camere confortabile, gradina frumos amenajata cu terasa si loc de joaca pentru copii.

Pensiunea Casa Ober Brasov

Pensiunea Casa Ober*** din Brasov, pune la dispozitia oaspetilor sai conditii bune de cazare, reprezentand punctul ideal de plecare catre obiectivele turistice din oras.

Pensiunea Bittner Brasov

Pensiunea Bittner*** este situata intr-o zona linistita a orasului Brasov, oferind oaspetilor sai servicii si facilitati de calitate, reprezentand locul ideal de plecare catre principalele obiective turistice din oras, precum si organizarea de conferinte sau intalniri de afaceri.

Pensiunea Luiza Brasov

Pensiunea Luiza*** este situata intr-o zona linistita din orasul Brasov, oferind oaspetilor sai conditii de cazare moderne, cu camere care au vedere panoramica la Muntele Tampa si Muntii Postavarului, oferind un sejur linistit si relaxant.

Clasificare pensiuni
(26)
(7)
performax
Facilitati Hoteluri
Wi-Fi (28)
parcare (19)
receptie (13)
restaurant (10)
terasa (12)
room service (8)
living (2)
salon (11)
garaj (1)
bar (15)
seif (2)
spalatorie/curatatorie (10)
sala de conferinte (9)
parcare supravegheata (4)
acceptare carti de credit (2)
jacuzzi (1)
solar (1)
sauna (2)
masaj (1)
loc de joaca pentru copii (3)
animale de companie (1)
crama (1)
bucatarie completa (3)
incalzire centrala (7)
depozit bagaje (3)
acces bucatarie (2)
foisor in curte (2)
gratar (6)
curte (11)
transfer aeroport (2)
Facilitati Camere
grup sanitar propriu (32)
uscator de par (9)
TV (24)
telefon (18)
minibar (20)
seif in camera (3)
aer conditionat (3)
balcon (6)
internet wireless (14)
baie cu dus (2)
TV-Satelit (2)
TV LCD (7)
cablu TV (18)
DVD-Player (1)
birou (2)
pat matrimonial (2)
frigider (4)
internet prin cablu (11)
mocheta (1)
incalzire centrala (1)
mobilier din lemn (1)
Activitati sportive
fitness (1)
strand / complex acvatic in apropiere (1)
sah / table (1)
calarie / echitatie (1)
inchiriere biciclete (2)
Tipuri Hotel La Mare
Schi/Sporturi de iarna (31)
Familie (16)
Buget/Excursionisti (4)
Excursie in oras (30)
Afaceri (13)
Natura/Animale salbatice (5)